01 2006 346 pon. do pet. 9h-17h
lastminute@kompas.si
Dobrodošli v našem Kompas Last minute spletnem kotičku!Naše poslanstvo je ustvarjati pogoje za kakovostno preživetje prostega časa in kupcem nuditi strokovno podlago za njihove odločitve. V današnjem času, prosti čas, vse bolj stopa v ospredje kot neprecenljiva vrednota, zato je izjemnega pomena, da je le-ta kakovostno izkoriščen. Našim kupcem je na voljo širok izbor turističnih programov, ki glede na želje in potrebe posameznika, družine ali skupine, omogočajo različne načine koriščenja prostega časa.


V Kompas Last Minute spletnem kotičku se osredotočamo predvsem na last minute in ugodne ponudbe različnih organizatorjev počitnic in potovanj, ki jih vsakodnevno dopolnjujemo in osvežujemo in tako na enem mestu zbiramo najaktualnejše počitniške in potovalne ponudbe.


Za vas pripravimo ponudbe in uredimo rezervacije za:

- individualnih in skupinskih programov »po meri«,
- najem prevoznih sredstev (letal, avtobusov in osebnih vozil),
- nakup vseh vrst ladijskih in trajektnih vozovnic v organizaciji evropskih in svetovnih ladijskih prevoznikov (Jadrolinija, Corsica Sardinia Ferries, Anek Line, Minoan Lines, Superfast, Blue Star Ferries …),
- rezervacijo hotelov in drugih nastanitvenih zmogljivosti,
- individualne transferje do naročenih destinacij (in nazaj),
- pripravo celotnih potovalnih paketov ter poslovnih, strokovnih in študijskih potovanj,
- dodatno zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini z asistenco (Coris),
- vstopnice za kulturne, športne in druge prireditve ter
- druge potovalne in turistične storitve.Za več informacij o podjetju Kompas d.d. in našem delovanju vas vabimo na naslednjo povezavo:

Kompas – z vami že 67 let

Želimo vam prijetno pripravo na vaše počitnice ali potovanje in hitro in enostavno izbiranje in odločanje med raznoliko in ugodno ponudbo Kompas Last minute.

Ekipa Kompas Last Minute